Nieuws

NIEUWS

 

29-03-2017:

5-Jarige samenwerking mondt uit in feestelijke single

De 34-jarige Björn Litjes weet zich al vijf jaar gesteund door een vast team die gezamenlijk bouwt aan de muzikale carrière van de sympathieke zanger. Jolanda Clement van JC Event/JC Records, is vanaf dag-1 betrokken nadat Björn in 2013 besluit zijn muzikale loopbaan solo te vervolgen. De zanger uit ’s-Heerenberg was voorafgaand aan dit besluit, namelijk jarenlang actief bij o.a. de succesformatie Heibel. Ook Kees Tel behoort tot het vaste Litjes-team vanaf het verschijnen van Björn ’s debuutsingle ‘Hou me vast want ik laat je los’. De producer, componist en tekstschrijver tekende de afgelopen jaren in samenwerking met Björn, voor de vervolgsingles ‘Hey Monique’, ‘Griekse tranen’ (duet met Nol Roos), ‘Een bos rode rozen’ en tot slot ‘Bij elkaar’ welke vorig jaar verscheen.

 

Begin maart kwam Björn met het grote nieuws naar buiten dat zijn vriendin Ester JA heeft gezegd. Het stel zal 3 juni a.s. in Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg, in het huwelijksbootje stappen. En ook op muzikaal vlak is er nieuws! Tijdens de JC Event muziekreis naar Winterberg dat tussen 24 en 27 maart jl. plaats vond, heeft Björn zijn nieuwe single ‘Maak wat van je leven’ aan het aanwezige publiek voorgesteld. Het liedje waaraan Kees Tel en Björn weer intensief samenwerkten, is met heel veel enthousiasme ontvangen. Niet zo gek ook want het betreft een gezellige en sprankelende vrolijkmaker. “Alleen jouw geluk dat telt voor mij”, is de alleszeggende rode draad van deze heerlijke meezinger waarvoor Frank Swenne een fraaie passende videoclip heeft geschoten.

 

De single ‘Maak wat van je leven’ van Björn Litjes zal vanaf begin april zowel fysiek (in beperkte oplage) als digitaal worden gelanceerd via platenlabel JC Records. Plug en promotie ervan worden verzorgd door Jolanda Clement van JC Records/JC Event/JC Travel. Naast de fysieke en digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.

 

 

01-03-2017:

Nieuwe CD-single Björn is klaar!

In het weekend van 24 t/m 27 maart a.s. presenteert Björn tijdens de door JC Event georganiseerde muziekreis in Winterberg zijn spiksplinter nieuwe cd-single.

Deze zal vanaf de tweede week van april via deze website te downloaden zijn.

Weet jij al wat de titel zal zijn?

 

20-12-2016:

Björn komt met nieuwe cd-single!

Eindelijk is het weer zover! Sinds een korte tijd is Björn in de studio van Kees Tel bezig met alweer zijn zesde cd single.Wanneer deze zal worden uitgebracht is nog even geheim. Houd daarom vooral deze website in de gaten!

 

01-12-2015:

"Kom met z'n allen gezellig Bij elkaar"

Björn Litjes timmert hard aan de weg als Nederlandstalig zanger. Al van kleins af aan voelt hij zich als een vis in het water op het podium. Het zingen en entertainen zit hem echt in zijn bloed. Als voormalig frontman van zowel de rockgroep Heibel als de piratenband Gewoon Jansen, heeft Björn inmiddels zijn draai prima gevonden als soloartiest mede door de prettige samenwerking met zowel producer Kees Tel als Jolanda Clement van JC-Event/Records. Met de continuïteit zit het dus wel goed. "Niks is fijner te werken met een team van mensen die je met een half woord begrijpen en aanvoelen", aldus Björn.

De nieuwe single van Björn 'Bij elkaar', komt na 'Hou me vast, want ik laat je los!', 'Hey Monique', 'Griekse tranen' (een duet met Nol Roos)’ en 'Een bos rode rozen'. Deze singles zijn goed opgepakt door de muziekliefhebbers en de vele radiostations. Het is alweer zijn vijfde plaat trouwens, een mooie score als je pas twee jaar bezig bent! ‘Bij Elkaar’ is geschreven door Kees Tel en Björn Litjes zelf en is een erg aanstekelijke en uptempo meezinger geworden met een evenzo hoog feestgehalte! Frank Swenne schoot de fraaie bijpassende videoclipvoor deze single die uitkomt op het label JC-Records waardoor plug & promotie wederom in handen zijn van Jolanda Clement.

Op 2 januari 2016 in Café́ ’t Olde Veld in zijn woonplaats ’s-Heerenberg zal de presentatie van de single plaatsvinden. "Juist in deze tijden van digitalisering en sociale media vind ik het belangrijk dat we als mensen gewoon nog ouderwets gezellig 'Bij elkaar' blijven komen", zegt Björn. "Het nummer bepleit de vriendschap die als je niet uitkijkt, vaak op een tweede of derde plek komt, maar je juist veel meer zou moeten koesteren."

De nieuwe single van Björn Litjes is te verkrijgen via de bekende downloadportals terwijl de fysieke single in de schappen zal staan vande betere platenzaak.

 

 

15-03-2015:

Kaarten CD Presentatie "EEN BOS RODE ROZEN" vanaf nu verkrijgbaar!

 

De kaarten voor de cd presentatie van de nieuwe cd-single "Een bos rode rozen" m.m.v. DJ Angelo, Johnny Bolk, Jessica Malfait, Crist Coppens, Rick Prijs, Monique Schellekens, Gert-Jan Wels, Meriam Bruggink, Thom Coppens, Gert-Jan Peters en natuurlijk Björn Litjes zijn vanaf nu verkijgbaar bij Cafetaria Litjes, Oude Doetinchemseweg 5 in 's-Heerenberg of in het naast gelegen café 't Olde Veld.

De entree bedraagt 5 Euro.

Wees er snel bij want er zijn nog maar een gering aantal kaarten beschikbaar!

 

 

20-01-2015:

Nieuwe single Björn komt eraan!

 

In samenwerking met producer Kees Tel en JC Records werkt Björn op dit moment hard aan zijn vierde single. Ook dit belooft een knaller te worden! De cd single zal medio april worden gereleased en dan ook verkrijgbaar zijn via de bekendere downloadsites. De plugging en promotie wordt verzorgd door JC Records. Op deze site houden wij jullie uiteraard op de hoogte!

 

 

28-09-2014:

BJÖRN LITJES & NOL ROOS LANCEREN DUET !

‘Griekse Tranen’ ontstaan in TV-programma ‘De Muzikale Uitdaging’

 

Is het mogelijk binnen drie uur een liedje te schrijven, te arrangeren, te componeren, in te zingen, af te mixen en vervolgens persklaar af te leveren? Dat is nou dé muzikale uitdaging! Nol Roos presenteert het gelijknamige televisieprogramma dat wordt uitgezonden op TV 73. In de allereerst aflevering van dit programma was de uit de Achterhoek afkomstige zanger Björn Litjes te gast. Producer Kees Tel, Nol Roos en Björn gingen aan de slag om binnen drie uur een nummer in elkaar te zetten. Het duet ‘Griekse Tranen’, uitgevoerd door Björn Litjes & Nol Roos is dan ook het eerste resultaat van ‘De Muzikale Uitdaging’ dat via het label JC-Records op de markt is gebracht.

 

De in ’s-Hertogenbosch geboren Nol Roos is bekend als presentator, producent maar ook als zanger. Hij werkte in het verleden al voor de zenders RTL en SBS en daarnaast regisseerde en produceerde hij videoclips voor diverse artiesten. Op muzikaal vlak vormde Nol samen met Frank Hoek het zeer succesvolle duo Bad Brothers dat diverse hitsingles op haar naam heeft staan. Later richtten zij het duo Heeren van Holland op en brachten Nol en Frank onder de naam Franz und Freddy ook nog een schlageralbum uit. Sinds 2007 is Nol Roos actief met achtereenvolgens de zenders VTV1 en TV73. Bij de laatste startte hij het programma De Muzikale Uitdaging dat momenteel elke maandag vanaf 19:00 uur is te zien op TV73.

 

De duetsingle ‘Griekse Tranen’ van Björn Litjes & Nol Roos, binnen 3 uurtjes tot stand gekomen in het programma De Muzikale Uitdaging, is klaar om de hitlijsten te gaan bestormen. Een hele gezellige zomers getinte meezinger waarop uiteraard Griekse invloeden zijn te horen. ‘Griekse Tranen’ is landelijk uitgebracht door Platenlabel JC Records en is de voorloper van een album dat zal verschijnen zodra alle liedjes zijn opgenomen. De track is vanaf nu te verkrijgen via de bekende downloadportals zoals aangegeven op deze website.

 

15-07-2014:

Onverwachts nieuwe muzikale uitdaging voor Björn

Veel kunnen we er nog niet over vertellen maar zeker is dat Björn in 2014 nog van zich laat horen.

Wel al kunnen we aangeven dat er een nieuw liedje is opgenomen die na verwachting medio september/oktober zal worden uitgebracht.

Met wie? Dat blijft nog even een verrassing!

30-06-2014:

Björn wordt verkozen tot "talent van de maand juni" bij Tros Sterren.nl

Na het vrolijke nieuws dat Radio NL en Puur NL de single "Hey Monique"in de playlist hebben opgenomen, kunnen we melden dat Björn bij Tros Sterren.nl is verkozen tot talent van de maand juni.

Hiermee heeft hij airplay gewonnen bij Tros Sterren.nl

Ook krijgt hij een eervolle vermelding in het tv programma welke wekelijks landelijk wordt uitgezonden en wordt gepresenteerd door Monique Smit.

25-06-2014:

Nieuwe Single "Hey Monique" krijgt landelijke airplay!

Na het succes van de vorige single "Hou me vast want ik laat je los!" krijgt ook de nieuwe single weer airplay op de bekende nederlandstalige zenders waaronder Radio NL en Puur NL

18-05-2014:

Eerste tv opnames voor Björn:

Na de succesvolle landelijke lancering van de nieuwe single "Hey Monique," is Björn uitgenodigd om deel te nemen aan diverse tv programma's waaronder: Cliphuis TV, Toppers van TV Oranje + de National Noot

In deze muziekprogramma's zingt Björn zijn nieuwe single de Nederlandse huiskamers binnen.

Deze tv programma's zijn door heel Nederland op diverse regionale tv stations te bekijken.

15-05-2014:

Björn brengt met nieuwe single een ode aan Monique!

Na het verrassende succes van zijn debuutsingle "Hou

me vast, want ik laat je los" presenteert Björn Litjes op 28 mei a.s. op het label van JC Records zijn nieuwe single "Hey Monique!" Hiermee brengt de sympathieke 31-jarige, uit 's-Heerenberg afkomstige zanger een ode aan alle Monique's! Wederom een samenwerking met topproducer en tekstschrijver Kees Tel. "We liggen qua muziek en invulling op één lijn en Kees voelde feilloos aan welke kant ik op wilde met dit nummer. Daardoor is deze vrolijke meezinger een heerlijke, uptempo plaat geworden." De bijbehorende videoclip, gemaakt door Frank Swenne, is evenzo vrolijk, kleurrijk en straalt dezelfde gezelligheid uit als het nummer "Hey Monique!"

Al vanaf zijn vierde zit Björn in de muziek. Zingen is zijn grootste passie en op het podium voelt hij zich helemaal thuis. Dat zijn eerste single zó goed werd ontvangen durfde Björn alleen maar te hopen. Een mooie basis is hiermee gelegd, één die Björn nu verder kan uitbouwen en hem reeds een mooie opstart heeft gegeven voor zijn verdere Nederlandstalige carrière.

De single "Hey Monique!" zal 28 mei a.s. bij Jan ter Voert gepresenteerd worden tijdens het Hemels Piratenfeest en is vanaf dat moment verkrijgbaar via de welbekende download portals. De fysieke single is te bestellen via www.bjornlitjes.nl of te verkrijgen bij de betere platenzaken

 

15-05-2014:

 

Björn brengt met nieuwe single een ode aan Monique!

 

Na het verrassende succes van zijn debuutsingle "Hou

me vast, want ik laat je los" presenteert Björn Litjes op 28 mei a.s. op het label van JC Records zijn nieuwe single "Hey Monique!" Hiermee brengt de sympathieke 31-jarige, uit 's-Heerenberg afkomstige zanger een ode aan alle Monique's! Wederom een samenwerking met topproducer en tekstschrijver Kees Tel. "We liggen qua muziek en invulling op één lijn en Kees voelde feilloos aan welke kant ik op wilde met dit nummer. Daardoor is deze vrolijke meezinger een heerlijke, uptempo plaat geworden." De bijbehorende videoclip, gemaakt door Frank Swenne, is evenzo vrolijk, kleurrijk en straalt dezelfde gezelligheid uit als het nummer "Hey Monique!"

Al vanaf zijn vierde zit Björn in de muziek. Zingen is zijn grootste passie en op het podium voelt hij zich helemaal thuis. Dat zijn eerste single zó goed werd ontvangen durfde Björn alleen maar te hopen. Een mooie basis is hiermee gelegd, één die Björn nu verder kan uitbouwen en hem reeds een mooie opstart heeft gegeven voor zijn verdere Nederlandstalige carrière.

De single "Hey Monique!" zal 28 mei a.s. bij Jan ter Voert gepresenteerd worden tijdens het Hemels Piratenfeest en is vanaf dat moment verkrijgbaar via de welbekende download portals. De fysieke single is te bestellen via www.bjornlitjes.nl of te verkrijgen bij de betere platenzaken

 

14-03-2014:

 

Björn Litjes presenteert nieuwe CD-single op Hemels Piratenfeest.

 

In samenwerking met Maro Events zal Björn zijn nieuwe single presenteren op 28 mei a.s.

M.m.v. JANNES, Robert den Brok, Jessica Malfait , Martijn te Kampe en natuurlijk Björn zelf.

Locatie: Zaal Jan ter Voert, Oranjeplein 1, 7078 BC Megchelen (GLD)

Aanvang: 20:00 uur.

 

 

01-03-2014:

 

Nieuwe single Björn Litjes onder platenlabel van JC Records.

 

Met gepaste trots kunnen we bekend maken dat de volgende CD-single onder het platenlabel van JC Records uitgebracht zal worden. Uiteraard Jolanda Clement hartelijk bedankt voor het gestelde vertrouwen.

 

 

15-12-2013:

Op 28 december a.s. mag Björn een live optreden verzorgen bij het grootste nederlandstalige radiostation van Nederland, RADIO NL. Voor meer informatie zie Agenda.

 

07-10-2013:

De foto's van de CD-single presentatie staan op de website! Met dank aan Govert Govers van Styled4you.

Klik hier om ze te bekijken of ga naar www.styled4you.nl

 

06-10-2013:

Op Zondag 6 oktober had radio puur NL een erg leuk interview met Bjorn ter promotie van de cd-single

"Hou me vast want ik laat je los"

Gemist? Luister dan nu terug via:

 

05-10-2013:

Vandaag heeft Björn zijn eerste CD single "Hou me vast, want ik laat je los" gepresenteerd. Download hem nu door op deze afbeelding te klikken:

05-09-2013:

In samenwerking met Kees Tel Pro brengt Björn op 5 Oktober 2013 zijn eerste cd-single en Videoclip "Hou me vast, want ik laat je los" uit. Kees Tel schreef eerdere hits voor o.a. Gerard Joling, René Schuurmans en Jody Bernal. De Cd-Presentatie wordt gehouden bij café Tante Dies in Nieuw-Dijk Mmv. Dries Roelvink, Peggy Mays, Duo "All Inclusive"en volkszanger Remy Wynands.

 

14-09-2013:

Op deze dag reist Björn af naar het drielandenpunt in het Limburgse Vaals om daar zijn videoclip op te nemen voor zijn CD-Single "Hou me vast want ik laat je los".

De release datum van deze clip is tevens 5 oktober a.s.

 

29-08-2013:

Vandaag neemt Björn zijn eerste CD-Single op bij Kees Tel Pro in Helmond.

Copyright © All Rights Reserved